Η καμπάνια του Δήμαρχου του Λονδίνου για το Brexit και η Μάχη της Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμαρχος του Λονδίνου, Sadiq Aman Khan, δημιούργησε την καμπάνια με την επωνυμία  “το Λονδίνο είναι ανοιχτό”. Το συγκεκριμένο μήνυμα υπάρχει σε διάφορες γλώσσες σε κεντρικά σημεία της πόλης ενώ γίνονται και σχετικές εκδηλώσεις.

H κόρη του ελληνικής καταγωγής Άγγλου βετεράνου της Μάχης της Κρήτης Alexis Casdagli ανέρτησε φωτογραφία από το μήνυμα στα ελληνικά, που βρίσκεται σε σταθμό του μετρό για να τονίσει και αυτή με τη σειρά της ότι η ιστορία της Αγγλίας συνδέεται με την Ευρώπη.

Σε μήνυμά της αναφέρει την ιστορία της αιχμαλώτισης του πατέρα της στην Κρήτη η οποία γυρίζεται σε ντοκιμαντέρ.

"Sponsored links"

Αναφέρεται στην κοινή μάχη των συμμάχων για την ελευθερία και την πορεία που ακολούθησαν από τα Λευκά Όρη μέχρι τα Σφακιά που έγινε σε οκτώ μέρες και “πρέπει να είναι μια από τις πιο δύσκολες πορείες στην ευρωπαϊκή ιστορία”.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Να σημειώσουμε ότι η καμπάνια #LondonIsOpen ξεκίνησε ως μήνυμα στους χιλιάδες κατοίκους του Λονδίνου που έχουν καταγωγή από χώρες της Ευρώπης.

Σε μήνυμά του ο Δήμαρχος του Λονδίνου Sadiq Khan ανέφερε:

“Θέλει όλοι οι κάτοικοι του Λονδίνου να μην έχουν καμία αμφιβολία. Το Λονδίνο είναι Ανοικτό. Ανεξαρτήτως από πού είναι η καταγωγή σας, εδώ θα είστε πάντα καλοδεχούμενοι”

 

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις