Το μήνυμα ενός Σουηδού τουρίστα στη γιαγιά στην Αργυρούπολη για την επιδημία του κορωνοϊού: “Ελπίζω να είσαι καλά” | Φωτογραφία

Κανένα σχόλιο

Πολλοί έχουν μία ιδιαίτερη αρνητική εικόνα για τον τουρισμό όμως πολλές φορές οι δεσμοί που δημιουργούνται μεταξύ ανθρώπων από άλλες χώρες που επισκέπτονται την Κρήτη και των κατοίκων είναι πολύ ισχυροί και αληθινοί. Στην κρίση που βιώνουμε όλοι, ο καθένας στη χώρα του, οι όμορφες στιγμές που οι άνθρωποι μοιράζονται στα καλοκαίρια στον τόπο μας είναι μία αχτίδα φωτός που φέρνει στο προσκήνιο και τον άνθρωπο.

Ο Mike Norgren από τη Σουηδία επισκέπτεται εδώ και χρόνια το νησί όμως φέτος, προς το παρόν τουλάχιστον, λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού έχει αλλάξει τα σχέδιά του.

Επικοινώνησε μαζί μας για να στείλει ένα μήνυμα σε μία γιαγιά στην Αργυρούπολη με μία φωτογραφία της που είχε βγάλει.

"Sponsored links"

Γράφει σε σχετικό μήνυμα που στάλθηκε στο λογαριασμό instagram της εφημερίδας μας:

“Σκέφτομαι μία ξεχωριστή γυναίκα. Έχει έναν παραδοσιακό ξυλόφουρνο στην Αργυρούπολη. Θέλω μέσω της φωτογραφίας αυτής να της στείλω μια ευχή: “Ελπίζω να είσαι καλά τώρα που η επιδημία του κορωνοϊού μας δοκιμάζει όλους μας και σύντομα να ξαναβρεθούμε”.

Δείτε τη φωτογραφία που έστειλε στην εφημερίδα:

Η όμορφη φωτογραφία που μας έστειλε ο Mike Norgren

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις