Το “μαύρο” χωριό της Κρήτης που έβγαλε πρώτο κόμμα της Χρυσή Αυγή – Πολύ υψηλά ποσοστά και στα Ασκύφου Σφακίων

Κανένα σχόλιο

Μπορεί η Χρυσή Αυγή να κατέγραψε μεγάλη πτώση στα ποσοστά της και στην Κρήτη όμως υπήρχαν περιοχές που έλαβε εξαιρετικά μεγάλα ποσοστά.

Το πιο μεγάλο ποσοστό το έλαβε στον Κόξαρη Ηρακλείου όπου έλαβε τις 52 από τις 205 ψήφους και κατέκτησε την πρώτη θέση με ποσοστό 25,72%. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο συγκεκριμένο χωριό ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έλαβε ούτε μία ψήφο. Η Νέα Δημοκρατία έλαβε 51 ψήφους ενώ το ΚΚΕ 43.

Εξαιρετικά υψηλό ήταν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής τόσο στο ένα από τα δύο τμήματα στα Ασκύφου Σφακίων (180o) αφού έλαβε 40 ψήφους και ποσοστό 15,7%.

"Sponsored links"

Υψηλά ποσοστά κατέγραψε και τμήματα στις Βρύσες Αποκορώνου.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις