“Το μεγάλο πανηγύρι – γιορτή ξεπουλήματος” | Φωτό

Κανένα σχόλιο

Μια ευφάνταστη αφίσσα δημιούργησαν οι προασπιστές της κατάληψης Rosa Nera και όσοι εναντιώνονται στην εκμίσθωση των κτιρίων στο Λόφο Καστέλι. Η αφίσσα, που αναρτήθηκε και κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης στις 13 Ιούνη απεικονίζει τον πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης Βασίλη Διγαλάκη να κρατάει ένα μεγάλο κλαρίνο, και παρεπέμπει σε αφίσες λαϊκών πανηγυριών.

Στην αφίσα υπάρχει και αναφορά στο πρόσωπο του Ιωακείμ Γρυσπολάκη αλλά και σαφείς υπόνοιες ότι η απόφαση για εκκένωση της κατάληψης Rosa Nera έχει πολιτικά κριτήρια.

Γράφει το κείμενο που πλαισιώνει την αφίσα:

"Sponsored links"

“Η πολιτική μου καριέρα θα ξεκινήσει λαμπρά με τη βίαιη εκκένωση της κατάληψης Rosa Nera.

Θα σας πουλούσα το παραμύθι ότι θα ανακαινίσω το κτίριο για τις ανάγκες των φοιτητών αλλά τελικά σας το λέω ευθέως: Θα μετατρέψω τον ελεύθερο χώρο σε ξενοδοχείο για εκλεκτούς τουρίστες.

Θέλουμε οι ιδιωτικές εταιρείες να μπουν βαθύτερα μέσα στο δημόσιό μας ίδρυμα.

Θέλουμε λεφτά, περνάμε κρίση”

Δείτε την αφίσα:

19113526_1540076499396132_3866343361489941823_n

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today