Το ξενοδοχείο φάντασμα στη Σητεία θα ολοκληρωθεί

Κανένα σχόλιο

Το ξενοδοχείο φάντασμα στη Σητεία δε θα μείνει για πάντα έτσι. Μάλιστα, σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε φαίνεται πως σύντομα θα έχουμε εξελίξεις.

Στο κείμενό μας αναφέραμε ότι το σχέδιο ανοικοδόμησης σταμάτησε καθώς οι απαιτούμενες άδειες που είχαν κανονιστεί από πριν να βγουν δεν βγήκαν τελικά. Επίσης, αναφέραμε ότι τα υλικά κατασκευής δεν ήταν τα συμφωνημένα αλλά χαμηλότερης ποιότητας και οι αυτοψίες έδειχναν ότι το τελικό κτίσμα δεν θα αντέξει.

Σύμφωνα όμως με ενημέρωση που λάβαμε από τον Ιωάννη Λελάκη και την οποία σας παρουσίαζουμε ως οφείλουμε και  στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής δεοντολογίας:

"Sponsored links"

“Το εν λόγω ξενοδοχείο σταμάτησε για οικονομικούς λόγους και μόνο. Όλες οι άδειες έχουν εκδοθεί.  Τώρα που βελτιώνεται το επενδυτικό κλίμα και ο Ελληνικός Τουρισμός καταγράφει ανοδική πορεία, ευελπιστούμε ότι θα υλοποιήσουμε σύντομα το όραμα του πατέρα μου.”.

Διαβάστε εδώ το παλιότερο δημοσίευμα

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις