Το Πανεπιστήμιο των Ορέων στον Δήμο Πλατανιά

Κανένα σχόλιο

Το Πανεπιστήμιο των Ορέων, θα επισκεφθεί τον Δήμο Πλατανιά Χανίων την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014, με τις ομάδες των εθελοντών του.    Στα Παλαιά Ρούματα, ο καθ. Ι. Παλλήκαρης μαζί και καθηγητές ιατροί άλλων ειδικοτήτων με τις ομάδες τους, θα εξετάσουν παιδιά, γέροντες και άπορους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Θα υλοποιηθεί επίσης, με την καθ. Παιδαγωγικών του Πανεπιστημίου Κρήτης κυρία Π. Καλογιαννάκη και εθελοντές εκπαιδευτικούς, η καινοτόμος δράση της Αλληλοδιδασκαλίας, μεταξύ των μαθητών του Γυμνασίου Βουκολιών και του 2ου Γυμνασίου Χανίων.

Θα λειτουργήσουν όπως πάντα, τα Καφενεία των Ορέων, με τις γυναίκες, όπου η κυρία Βαρβάρα Τερζάκη και μέλη της ομάδας της Αποστολής Πηνελόπη Gandhi, θα μιλήσουν για την Ιερή τέχνη της Υφαντικής και την επαναφορά της σε σύγχρονο δημιουργικό και παραγωγικό πεδίο καθώς και για την παραγωγή μοναδικών αυθεντικών χειροτεχνημάτων μεγάλης αξίας και διεθνούς αναγνωρισιμότητας.

"Sponsored links"

Στο Καφενείο των ανδρών, με τον ομ. καθ. Οινολογίας κύριο Δ. Λυδάκη και ομιλητές άλλων γνωστικών αντικειμένων, θα συζητηθούν θέματα που απασχολούν τους κατοίκους, η κτηνοτροφία, η σηροτροφία, η παραγωγή λιναριού, η αξιοποίηση του μαλλιού, η επισκεψιμότητα των τουριστών και η πιστοποίηση ποιότητας των τοπικών προϊόντων.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις