Το πασίγνωστο περιοδικό μόδας “Vogue” υμνεί φεστιβάλ στη Σούγια – Μέσα στα 5 πιο εναλλακτικά παγκοσμίως

Κανένα σχόλιο

Το παγκόσμιας φήμης περιοδικό “Vogue” με άρθρο του αναφέρεται σε 5 φεστιβάλ που θα σας κάνουν να ξεχάσετε το ξακουστό φεστιβάλ της Coachella. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζει το φεστιβάλ “Nature Loves Courage” που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 7 και 9 Ιουνίου στη Σούγια.

Στο άρθρο με τίτλο “Ξεχάστε την Coachella: Αυτά τα εναλλακτικά φεστιβάλ είναι πολύ μπροστά η αρθρογράφος Rachel Hahn αναφέρει:

Η Coachella μπορεί να έχει ακόμη χάρη (εντάξει, ίσως απλά επειδή έδωσε συναυλία εκεί πέρυσι η Beyonce) αλλά σε αυτό το σημείο το καλλιτεχνικό επίπεδο είναι αρκετά από το να χαρακτηριστεί ικανοποιητικό. Στυλιστικά επίσης το φεστιβάλ έχει φτάσει στο ναδίρ του. Πέρυσι, για πρώτη φορά στην ιστορία του περιοδικού αποφασίσαμε να μην ασχοληθούμε καθόλου σε σχέση με το στυλ που προβάλλει.

"Sponsored links"

Αν έχετε ξεπεράσει το φεστιβάλ της Coachella αλλά ακόμη αναζητείται μια μοναδική εμπειρία, μη φοβάστε: Υπάρχουν πολλά underground φεστιβάλ σε ολόκληρο τον κόσμο που σπρώχνουν μπροστά την ηλεκτρονική μουσική σε ένα καλύτερο και πιο φωτεινό μέλλον. Σας παρουσιάζουμε μία λίστα με 5 αξιοσημείωτα φεστιβάλ όπου η μόδα και το στυλ θα είναι εξίσου συναρπαστικά με τη μουσική που θα ακούσετε.

Σχετικά με το φεστιβάλ “Nature Loves Courage” στη Σούγια αναφέρει:

“Το φεστιβάλ Nature Loves Courage δεν έχει ξαναπραγματοποιηθεί, αλλά μοιάζει τόσο υποσχόμενο που θα ήταν πραγματικά κρίμα να το αφήσετε έξω από τη λίστα σας. Η γεννημένη στην Κρήτη παραγωγός Abyss X φέρνει πίσω στο νησί της τους πειραματισμούς της επανακαθορίζοντας τις προσδοκίες σχετικά με ένα φεστιβάλ σε παραλία. Με DJs όπως τους  Aurora Halal, Juliana Huxtable, και Kilbourne σε μία καταπληκτική παραλία, το όλο σκηνικό θα προσφέρει μία μοναδική σύνδεση μουσικών.

Να σημειώσουμε ότι στο φεστιβάλ στη Σούγια θα παίξουν 12 djs με σύνολο 30 ώρες μουσικής ενώ δε θα πωλούνται εισιτήρια στην είσοδο αφού η χωρητικότητα του club Fortuna δεν ξεπερνά τα 350 άτομα.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις