Το πρώτο πρόστιμo για λειτουργία μετά τις 12 τα μεσάνυχτα έπεσε στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Κάποιος επιχειρηματίας στα Χανιά δε διαβάζει ειδήσεις.

Στα Χανιά όπως και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας που ισχύει το νέο μέτρο για παύση της λειτουργίας μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, η εικόνα στους δρόμους της πόλης λίγα λεπτά πριν τις 12 ήταν πολύ περίεργη. Τα γεμάτα καταστήματα αδειάζανε, το προσωπικό μάζευε τα πράγματα, τα φώτα έκλεισαν σα να ‘ταν ξημερώματα.

Όμως υπήρχε και ένα κατάστημα που ενώ οι δρόμοι άδειαζαν και τα φώτα έκλειναν συνέχιζε κανονικά. Το μπαρ λειτούργησε μέχρι τις 1 σερβίροντας ποτά τους πελάτες του, μέχρι που εμφανίστηκε η αστυνομία.

"Sponsored links"

Το πρόστιμο, όπως είχε προαναγγελθεί, ήταν βαρύ. 10.000 ευρώ σε πρώτη φάση και αναστολή λειτουργίας για 3 μέρες. Εφόσον ο επιχειρηματίας προσπαθήσει ξανά να λειτουργήσει μετά τις 12, τότε η αναστολή λειτουργίας θα φτάσει τις 20 ημέρες.

Υπενθυμίζουμε ότι η απαγόρευση λειτουργίας ισχύει μέχρι και τις 23 Αυγούστου ενώ οι ώρες όπου τα καταστήματα απαγορεύεται να λειτουργήσουν είναι μεταξύ 12 τα μεσάνυχτα και 7 το πρωί.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις