Το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι η παγκρήτια πορεία αλληλεγγύης στη Rosa Nera

Κανένα σχόλιο

Πορεία αλληλεγγύης στη Ρόζα Νέρα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020, στις 12 το μεσημέρι, με αφετηρία την πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

Στην πορεία συμμετέχουν πληθώρα οργανώσεων και πιο συγκεκριμένα οι εξής:

Κατάληψη Rosa Nera, Συνέλευση Αλληλεγγύης στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών, Αντιμιλιταριστική Συλλογικότητα Κανάιμα, α.δ.Ρε. (Αντιφασιστική Δράση Ρεθύμνου), Αυτοοργανωμένος Α.Σ. Ασπάλαθος, Ελευθεριακό Σχήμα Πολυτεχνείου Κρήτης, Έμφυλες Αταξίες, Κοινωνικό Στέκι – Στέκι Μεταναστών, Κ.Ρα.Χ. (Κοινωνικό Ραδιόφωνο Χανίων), Μ.Α.Δ. (Μαθητική Αντιφασιστική Δράση), Μουσική Αμηχανία, Πικραλίδες, Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Αποκόρωνα.

"Sponsored links"

Δείτε και τη σχετική αφίσα:

Να σημειώσουμε ότι σήμερα πραγματοποιήθηκαν συγκεντρώσεις αλληλεγγύης προς την κατάληψη Rosa Nera τόσο στο Ηράκλειο όσο και στο Ρέθυμνο ενώ δράσεις αλληλεγγύης πραγματοποιούνται σε μία σειρά άλλες πόλεις της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις