Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου η 23η Γιορτή Τσικουδιάς στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στην πλατεία Κατεχάκη στο παλιό λιμάνι Χανίων διοργανώνεται η 23η Γιορτή Τσικουδιάς από τον Χορευτικό Όμιλο Χανίων “Ο Ψηλορείτης” σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων και την ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ

Για μια ακόμα χρονιά πραγματοποιείται στα Χανιά η Γιορτή Τσικουδιάς. που θα γίνει το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στην πλατεία Κατεχάκη στο παλιό Λιμάνι.

Στην πλατεία Κατεχάκη (δίπλα στο ΚΑΜ) όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα στηθεί καζάνι από το οποίο θα ρέει άφθονη τσικουδιά.

"Sponsored links"

Εκτός από τσικουδιά και πλούσια κεράσματα και παραδοσιακά εδέσματα για τους παρευρισκόμενους η εκδήλωση περιλαμβάνει και

μουσική βραδιά με παραδοσιακούς χορούς που θα παρουσιάσει ο Χορευτικός Όμιλος Χανίων “Ο Ψηλορείτης”.

Συμμετέχει το μουσικό συγκρότημα του Λευτέρη Μαθιουδάκη ενώ την εκδήλωση παρουσιάζει η Ζαχαρένια Μπούτζουκα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις