14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου παραχωρήθηκε στο Δήμο Χανίων – T. Βάμβουκας: Ιστορική ημέρα για τα Χανιά μας.

Ημερομηνία:

Τοποθέτηση  Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα,  κατά την  υπογραφή του Πρωτοκόλλου Συμφωνίας μεταξύ Υπουργείου Εθνικής Άμυνας  – Δήμου Χανίων για την παραχώρηση του Στρατοπέδου Μαρκοπούλου

“Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για τα Χανιά μας. Μια διεκδίκηση πολλών δεκαετιών του Δήμου και της τοπικής μας κοινωνίας υλοποιείται πλέον με τον πιο επίσημο τρόπο, με την υπογραφή του πρωτοκόλλου Συμφωνίας μεταξύ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Δήμου Χανίων, για την παραχώρηση του Στρατοπέδου Μαρκοπούλου στον Δήμο μας σε 15 μήνες από σήμερα, όπως εκτιμάται.

Με τη σημαντική αυτή για τον Δήμο μας παραχώρηση καλύπτουμε μεγάλες ανάγκες σε ελεύθερους χώρους, χώρους πρασίνου, άθλησης, πολιτισμού, εκπαίδευσης, αναψυχής, κλπ., υλοποιώντας έτσι την εξαγγελία του Έλληνα Πρωθυπουργού τον Σεπτέμβριο του 2017.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη συνεργασία, που είχαμε και που έφερε το πολυπόθητο αποτέλεσμα τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Ευάγγελο Αποστολάκη, και τους προκατόχους του, τους δύο Χανιώτες Υπουργούς, κ. Γιώργο Σταθάκη και κ. Παύλο Πολάκη, τους Βουλευτές μας, το Δημοτικό μας Συμβούλιο, που ενέκρινε τις ενέργειές μας, καθώς και όλους όσοι συνετέλεσαν, ώστε να γίνει πραγματικότητα αυτό το αίτημα της κοινωνίας των Χανίων”.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ