Το συγκινητικό βίντεο για την στήριξη των τοπικών καταστημάτων με πρωταγωνιστή στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

Κανένα σχόλιο

Ένα άρτιο σενάριο και μία άψογη τεχνική εκτέλεση, που περνά το μήνυμα «Οταν είμαστε ενωμένοι, είμαστε πιο δυνατοί. Μαζί τα καταφέραμε μέχρι τώρα, μαζί θα προχωρήσουμε και την επόμενη ημέρα», μπορούν να συγκινήσουν αλλά και να ευαισθητοποιήσουν τους πολιτες για το άνοιγμα των καταστημάτων και τη στήριξη που χρειάζονται οι έμποροι.

Στο βίντεο εμφανίζεται ένας μικρός “επιχειρηματίας”, ο οποίος ετοιμάζει επιμελώς την επιχείρηση του πατέρα του πριν ανοίξει μετά το lockdown. Στο ρόλο του πατέρα ο πρώην βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ και νυν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ (Τομέας Ανασυγκρότησης) Θανάσης Οικονόμου.

Το σπικάζ έχει αναλάβει ένας άλλος πρώην βουλευτής, ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός.

"Sponsored links"

Το βίντεο δημιούργησε ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης:

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις