Το ΤΕΕ Τμήμα Δυτικής Κρήτης για τις ελλείψεις ηλεκτρολογικού υλικού στην ΔΕΔΔΗΕ Χανίων

Κανένα σχόλιο

Επιστολή έδωσε στη δημοσιότητα το ΤΕΕ Τμήμα Δυτικής Κρήτης για τις ελλείψεις ηλεκτρολογικού υλικού που παρουσιάζονται στη ΔΕΔΔΗΕ Χανίων. Όπως αναφέρουν εξαιτίας του κακού προγραμματισμού της εταιρείας δημιουργούνται προβλήματα που «εμποδίζουν την εύρυθμη λειτουργία των τουριστικών μονάδων και ζημιώνουν αδικαιολόγητα τους καταναλωτές».

Πιο αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:

Όπως πληροφορηθήκαμε από μέλη μας διπλωματούχους μηχανικούς, τον τελευταίο καιρό στην ΔΕΔΔΗΕ Χανίων παρατηρούνται ελλείψεις ηλεκτρολογικού υλικού (μετρητές, καλώδια κλπ) με αποτέλεσμα την μεγάλη καθυστέρηση στις συνδέσεις παροχής ηλεκτρικού ρεύματος τόσο σε ιδιωτικές κατοικίες όσο και σε επιχειρήσεις, τουριστικά καταλύματα, ξενοδοχεία κλπ.

"Sponsored links"

Ενόψει μάλιστα της τρέχουσας τουριστικής περιόδου που έχει ήδη ξεκινήσει, τα προβλήματα που δημιουργούνται εμποδίζουν την εύρυθμη λειτουργία των τουριστικών μονάδων και ζημιώνουν αδικαιολόγητα τους καταναλωτές.

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε με την έντονη οικονομική κρίση και την οικοδομική δραστηριότητα να έχει δεχθεί μεγάλα πλήγματα είναι πραγματικά κρίμα να δημιουργούνται τέτοια προβλήματα ενώ η λύση τους ανάγεται σε θέματα οργάνωσης και προγραμματισμού των προμηθειών της επιχείρησης.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τις ενέργειες σας που θα αφορούν την ταχύτερη επίλυση του προβλήματος που ταλαιπωρεί μεγάλο αριθμό καταναλωτών της περιοχής μας

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today