16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Το φωτογραφικό μοντάζ με τον Τσίπρα στη διαδήλωση για το Πολυτεχνείο που έγινε viral

Ημερομηνία:

Μετά και τη συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα στην πορεία για το Πολυτεχνείο κυκλοφόρησαν πολλές φωτογραφίες, κάποιες πραγματικές και κάποιες… πειραγμένες.

Μία από αυτές τις πειραγμένες απεικονίζει τον πρώην πρωθυπουργό και ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα στην πορεία του Πολυτεχνείου, μαζί με όλα τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Μεταξύ αυτών και ο Ντόναλντ Τραμπ!

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Τσίπρας εντάχθηκε στο μπλοκ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας κοντά του και άλλα κορυφαία στελέχη του κόμματος, όπως τον γραμματέα Πάνο Σκουρλέτη, τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, την πρώην περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, τον Θοδωρή Δρίτσα και άλλους.

Στην πορεία συμμετείχαν επίσης μεταξύ άλλων οι Γιάννης Μπαλάφας, Νίκος Φίλης, Νίκος Τόσκας, Στέλιος Παππάς, Θάνος Μωραΐτης κ.α..

Ο πρώην πρωθυπουργός αποχώρησε πριν η πορεία φθάσει στην Αμερικάνικη πρεσβεία. Αυτό, μπορεί να έγινε από προνοητικότητα, αφού γενικά το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν και τόσο αποδεκτό από τους υπόλοιπους διαδηλωτές. Μάλιστα, όταν το μπλοκ έφτασε στην αμερικανική πρεσβεία, υπήρξαν γιουχαΐσματα σε βουλευτές του κόμματος, ενώ κάποιοι πέταξαν εναντίον τους και αντικείμενα.

Κάποιοι άλλοι όμως λένε ότι ο λόγος που ο κ. Τσίπρας δεν έφθασε μέχρι την πρεσβεία έχει να κάνει με τη στάση που τήρησε η κυβέρνησή του αφού κατά την περίοδο της πρωθυπουργίας του οι σχέσεις ΗΠΑ και Ελλάδας έγιναν τόσο καλές όσο ποτέ άλλοτε στη μεταπολίτευση.

Δείτε και το σατηρικό μοντάζ που αποτυπώνει αυτή την αντίφαση:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ