“Το όνομααά μας είναι η ψυχηηή μας”

Κανένα σχόλιο

Το είπε ο Ανδρέας Παπανδρέου για την Μακεδονία μας.
Μήπως ήταν κι αυτός Ναζί;
Μήπως ήταν και ο Ανδρέας μ’ αυτούς που σκότωσαν τον Φύσσα;
Μήπως ήταν και αυτός μ’ αυτούς που έκαψαν την Κάνδανο, την Βιάννο, την Ελλάδα, την Ευρώπη;

Αλήθεια, ποιοι βράβευσαν τον Ρίχτερ; Θυμάστε, αυτό, που στο βιβλίο του αποκάλεσε ιππότες αυτούς που έκαψαν την Κάνδανο, την Βιάννο, την Ελλάδα, την Ευρώπη. Και βάρβαρους αυτούς που υπερασπίστηκαν την χώρα τους. Δηλαδή; Δεν κατάλαβα! Εν ονόματι της συναδέλφωσης των λαών θα δώστε την χώρα μας σε άλλους λαούς; Και όσοι δεν συμφωνούν μ’ αυτό θα τους πείτε φασίστες και ναζί;

Ποιοι είστε εσείς που θα αποκαλέστε τον άλλον, επειδή δεν συμφωνεί με τις πράξεις σας, ποιοι είστε εσείς που θα τον πείτε φασίστα;

"Sponsored links"

Άλλωστε αυτοί που συνεργάζονται τώρα με την Ναζιστική Γερμανία, αυτήν την Γερμανία που η νεολαία της προ ημερών γιόρτασε με ναζιστικά εμβατήρια την «Νύκτα των Κρυστάλλων» αυτήν την Γερμανία που τώρα εκμεταλλεύεται όλους τους λαούς της Ευρώπης, που διαλύει μαζί με το ΝΑΤΟ κράτη ανεξάρτητα και δημιουργεί φασιστικά κρατίδια ουραγούς τους, αυτοί λοιπόν που συνεργάζονται, είστε εσείς η κυβέρνηση της δήθεν αριστεράς και οι κομματάρχες σας.

Αλήθεια! Ποιοι βράβευσαν τον Ρίχτερ; Δεν έχετε τσίπα. Την ξεφτίλα σας την «επενδύετε» με δήθεν ιδεολογικό μανδύα. Θα μείνετε στην Ιστορία ως οι «Δήθεν»! Σε όλα σας! Δήθεν αριστεροί, δήθεν Δημοκράτες, δήθεν Ανθρωπιστές. Μόνο σε ένα θα εκλείψει ο χαρακτηρισμός δήθεν: ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Αργυρώ Ρουσάκη

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις