Το 50% των ασθενών στην εντατική λόγω κορωνοϊού στην Ολλανδία κάτω των 50 ετών

Κανένα σχόλιο

Οι τάσεις που καταγράφονται σε Γαλλία και Ιταλία αποτυπώνονται και σε άλλες χώρες. Όλο και πιο νέοι άνθρωποι καταλήγουν στην εντατική λόγω κορωνοϊού.

Στην Ολλανδία, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων DutchNews.nl, οι μισοί από τους ασθενείς που χρήζουν εντατικής θεραπείας είναι κάτω των 50 ετών, σύμφωνα με έρευνα στα νοσοκομεία της χώρας.

Αν και σχεδόν στο σύνολό τους οι 24 ασθενείς που πέθαναν είναι ηλικίας άνω των 70 ετών, η ασθένεια μπορεί να έχει πολύ σοβαρές συνέπειες και σε πολύ νεότερους ασθενείς.

"Sponsored links"

Περίπου οι μισοί ασθενείς που καταλήγουν στην εντατική εν τέλει πεθαίνουν.

Σύμφωνα με έρευνα σε 72.000 περιπτώσεις ασθενών με κορωνοϊό στην Κίνα, το 81% είχε ελαφρά συμπτώματα, ενώ 6% των ασθενών έχρηζε εντατικής θεραπείας και υποστήριξης της αναπνοής με μηχάνημα.

Άνω του 80% των ασθενών που έζησαν υποστήριξης της αναπνοής από μηχάνημα ήταν άνω των 50 ετών.

Το υψηλό ποσοστό ασθενών σε κρίσιμη κατάσταση σε μικρή ηλικία στην Ολλανδία μπορεί να αντιπροσωπεύει είτε τον σχετικά νεότερο πληθυσμό που έχει η Ολλανδία σε σχέση με άλλες χώρες ή να επηρεάζεται από τον χαμηλό έως τώρα αριθμό ασθενών που βρίσκονται στην εντατική που είναι 50.

DutchNews.nl

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις