Το twitter συζητά για την εκκένωση της κατάληψης Rosa Nera

Κανένα σχόλιο

Η εκκένωση της κατάληψης Rosa Nera ώστε να προχωρήσει ο σχεδιασμός για μετατροπή των ιστορικών κτιρίων σε ξενοδοχείο προκάλεσε σειρά αντιδράσεων και την κινητοποίηση πολλών εκατοντάδων πολιτών στα Χανιά. Όμως οι αντιδράσεις δεν περιορίζονται στον φυσικό χώρο αλλά επεκτείνονται και στον ψηφιακό.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η συζήτηση που βρίσκεται σε εξέλιξη στα social media για την εκκένωση της κατάληψης Rosa Nera, τόσο από αυτούς που προασπίζονται την κατάληψη όσο και από αυτούς που επικρότησαν την εκκένωσή της.

Σας παρουσιάζουμε κάποια χαρακτηριστικά μηνύματα:

"Sponsored links"

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις