20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Τρία κρούσματα στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων – 13 άτομα σε καραντίνα

Ημερομηνία:

Τρία είναι έως αυτή την ώρα τα θετικά κρούσματα κορωνοϊού στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων, όπως αποκάλυψε στο Livetalks ο γενικός γραμματέας του Δήμου Χανίων  Γιώργος Φραγκιαδάκης. Την ίδια ώρα, 13 άτομα από το προσωπικό βρίσκονται σε καραντίνα. Πρόκειται για μία κυρία που εργάζεται στην καθαριότητα της δομής και δύο νοσηλεύτριες.

Η ανησυχία είναι μεγάλη αλλά τα ενθαρρυντικά νέα είναι ότι σε νέα τεστ που έγιναν στους εργαζομένους και στους 80 ηλικιωμένους που φιλοξενούνται είναι αρνητικά, ενώ την Πέμπτη θα επαναληφθούν.

“Οι προφυλάξεις που παίρνουμε πλέον είναι ακόμα πιο αυστηρές” τόνισε ο κ. Φραγκιαδάκης προσθέτοντας ότι πλέον διενεργούνται rapid tests σε όλο τους εργαζομένους πριν την βάρδια τους. Η ανησυχία του γενικού γραμματέα αφορά και στη διαχείριση του προσωπικού καθώς 13 άτομα είναι σε καραντίνα και θα υπάρξει πρόβλημα στη λειτουργία της δομής αν υπάρξουν και άλλα κρούσματα.

Με αφορμή και τα εμβόλια που έφτασαν σήμερα στην Κρήτη, ο κ. Φραγκιαδάκης τόνισε ότι πολύ σύντομα θα έχουν τη δυνατότητα να εμβολιαστούν το προσωπικό και οι ωφελούμενοι της δομής.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ