Τρίτο κόμμα η Λαϊκή Ενότητα με 10% και προβάδισμα της ΝΔ δίνει δημοσκόπηση του iskra

Κανένα σχόλιο

Έντονη ενόχληση μοιάζουν να έχουν προκαλέσει στη Λαϊκή Ενότητα τα ποσοστά των κομμάτων όπως αυτά παρουσιάστηκαν από τις δημοσκοπήσεις του Σαββατοκύριακου. Μάλιστα, στην ιστοσελίδα Iskra (η οποία απηχούσε τις απόψεις της Αριστερής Πλατφόρμας και κατ’ επέκταση τώρα της Λαϊκής Ενότητας), δημοσιεύτηκε κείμενο από το οποίο αναδημοσιεύτηκαν σε διάφορες ιστοσελίδες ποσοστά από δημοσκόπηση, χωρίς όμως να διευκρινίζεται ποια είναι η εταιρεία που έκανε τη δημοσκόπηση ούτε και οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε αυτή. Αργότερα τα ποσοστά αυτά αφαιρέθηκαν από την ανάρτηση στο iskra, η οποία έχει τίτλο «Θα τρίβουν τα μάτια τους με τα ποσοστά της ‘Λαϊκής Ενότητας’».

Σύμφωνα με τα ποσοστά που δημοσιεύτηκαν, η ΝΔ προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με δύο ποσοστιαίες μονάδες, ενώ η Λαϊκή Ενότητα είναι τρίτο κόμμα με ποσοστό 10%. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα τα πραγματικά αποτελέσματα αυτή την στιγμή είναι τα εξής:

ΣΥΡΙΖΑ 22%

"Sponsored links"

ΝΔ 24%

ΛΑ.Ε. 10%

Χρυσή Αυγή 9%

ΚΚΕ 8%

ΠΟΤΑΜΙ 6%

ΠΑΣΟΚ 4,5%

ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ 3,5%

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 3,2%.

Εκτός του ότι η ΝΔ εμφανίζεται να προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ και του ποσοστού της Λαϊκής Ενότητας, αίσθηση προκαλεί, επίσης, το ότι το ΚΙΔΗΣΟ του Γ. Παπανδρέου εμφανίζεται να εξασφαλίζει ποσοστό το οποίο το βάζει στη Βουλή, ενώ δεν υπάρχει καμία αναφορά για το ποσοστό των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

"Sponsored links"

Σημειώνεται πως, μεταξύ άλλων, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως «οι ενορχηστρωμένες δημοσκοπήσεις του Σαββατοκύριακου» έχουν ως στόχο «να πριονίσουν τα ποσοστά της Λαϊκής Ενότητας» και «να ξαναδημιουργήσουν ένα δικομματικό σκηνικό μεταξύ του Μνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ».

Συντακτική ομάδα του eklogika.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις