17.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Τραγουδάκια στον αφρό

Ημερομηνία:

Η Βαλεντίνα Παπαδημητράκη, γνωστή στο παιδικό κοινό μέσα από την εκπομπή της στο Δίκτυο fm 91.5 «Ανέβα μήλο, κατέβα ρόδι» και ο καταξιωμένος τραγουδοποιός Λεωνίδας Μαριδάκης συνεργάζονται για πρώτη φορά επί σκηνής. Σηκώνουν πανιά, λύνουν τους κάβους και μας προσκαλούν να τραγουδήσουμε, να ακούσουμε ιστορίες και να συνταξιδέψουμε σε μια υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά.

Μύθοι και παραμύθια με φόντο τη θάλασσα και αγαπημένα τραγούδια με άρωμα καλοκαιριού συνθέτουν μια μουσική παράσταση που θα απολαύσουν μικροί και μεγάλοι. Θαλασσινά τοπία, πλάσματα της στεριάς και της θάλασσας, νεράιδες και στοιχειά θα ζωντανέψουν μέσα από αφηγήσεις παραμυθιών και στίχους τραγουδιών από το παιδικό και το ευρύτερο έντεχνο ρεπερτόριο.

Πρόγραμμα παραστάσεων:

25 Ιουλίου στις 8:00μμ ΒΑΜΟΣ – προαύλιο εκκλησίας Αγ. Γεωργίου
Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Βάμου «Ο Πρίνος» –  Είσοδος ελεύθερη

28 Ιουλίου στις 7:30μμ ΧΑΝΙΑ – στούντιο ΟΞΩ ΝΟΥ – Αγ. Κυριακής 29, Χαλέπα,  τηλ. κρατήσεων: 28210 45 585 – 69 450 32 304
Είσοδος: ενήλικες 8 ευρώ – παιδιά 5 ευρώ

7 Αυγούστου στις 7:30μμΝΕΟ ΧΩΡΙΟ – The olive ranch – τηλ.  2821 600 413 Είσοδος: ενήλικες 8 ευρώ – παιδιά 5 ευρώ

Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλες ημερομηνίες.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ