Έξι ισχυροί μετασεισμοί έως και 4,9 ρίχτερ 106 χλμ ανατολικά της Ιεράπετρας

Κανένα σχόλιο

Έξι ισχυροί μετασεισμοί ακολούθησαν τον πρώτο σεισμό των 6,1 ρίχτερ 106 χλμ. ανατολικά της Ιεράπετρας.

Ο κεντρικός σεισμός συνέβη στις 21.03. Ο πρώτος μετασεισμός ακολούθησε στις 21.10 με ένταση 4,3 ρίχτερ, ο δεύτερος είχε ένταση 4 ρίχτερ και συνέβη στις 21.17 και ένας τρίτος μετασεισμός συνέβη στις 21.19 με ένταση 4,1 ρίχτερ.

Ακολούθησαν άλλοι τρεις στις 21.33 με ένταση 4,3 ρίχτερ, στις 21.35 με 4,7 ρίχτερ και στις 21.45 με 4,9 ρίχτερ

"Sponsored links"

Σύμφωνα με εκτίμηση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου, η δόνηση του πρώτου ισχυρού σεισμού είχε εστιακό βάθος τα 2 χλμ.

Ως επιφανειακός σεισμός έγινε αισθητός και στα Χανιά και είχε μεγάλη διάρκεια. Υπάρχουν αναφορές ότι έγινε αισθητός ως την Πάτρα ακόμα και στην Αθήνα.

Πολίτες ανησύχησαν και βγήκαν στους δρόμους, όμως έως τώρα δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές.

Περισσότερα σε λίγο.

111

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις