Τριτοκοσμικές εικόνες στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο

Κανένα σχόλιο

Ηράκλειο 2018 μχ. 18 Ιανουαρίου…

Λίγους μήνες πριν την έξοδο μας από τα μνημόνια.

Στην Παθολογική Κλινική του Βενιζελειου Νοσοκομείου η νοσηλεύτρια αφήνει στον 86χρονο ασθενή ένα κομμένο μπουκάλι, προκειμένου να… εξεταστούν η ποσότητα και η τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ούρων του.

"Sponsored links"

Στο θάλαμο δεν υπάρχει τουαλέτα ούτε καν παραβάν, προκειμένου οι ηλικιωμένοι συνήθως ασθενείς να κάνουν την ανάγκη τους, αναγκάζοντας μάλιστα την ατομική τους καθαριότητα να την κάνουν μπροστά σε όλους ενώ τα χαρτιά υγείας αλλά και τα μπουκαλάκια με τα ούρα να παραμένουν κάτω από το κρεβάτι δημιουργώντας συνθήκες αφόρητης δυσοσμίας και κίνδυνο για την ήδη βεβαρυμένη υγεία των ασθενών!

Τις εικόνες παρουσίασε το cretalive.gr, συνοδεύοντάς τις με το εξής σχόλιο:

Κάποιοι ασθενείς αδυνατούν για λόγους αξιοπρέπειας να βάλουν τον εαυτό τους σε τέτοιες καταστάσεις που θυμίζουν Ελλάδα λίγο μετά την κατοχή!

Οι ασθενείς αντιδρούν… οι υπεύθυνοι ακούν;

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις