«Τρομαγμένο Μου»: Ένα τραγούδι με την φωνή της Άννας Βίσση για τον Ζακ Κωστόπουλο

Κανένα σχόλιο

Το «Τρομαγμένο Μου», είναι ένα τραγούδι αφιερωμένο στη μνήμη του δολοφονημένου ακτιβιστή της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας Ζακ Κωστόπουλου, ειπωμένο με την φωνή της Άννας Βίσση. 

Είναι μία δίγλωσση μπαλάντα σε μουσική του Γιώργου Καλογερόπουλου και στίχους της Λίνας Δημοπούλου, που κυκλοφορεί από την Panik Records, ακριβώς δύο χρόνια μετά τη δολοφονία του. 

Στο βίντεο πρωταγωνιστεί η Ελισάβετ Βακαλίδου, η «Μπέττυ», μια εμβληματική προσωπικότητα για τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, που συγκλόνισε στον ρόλο της γηραιάς τρανς στην πολυβραβευμένη ταινία «Στρέλλα» του Πάνου Κούτρα το 2009.

"Sponsored links"

Τα έσοδα από το τραγούδι θα διατεθούν για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων που απαιτούνται για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ερμήνευσα ένα τραγούδι αφιερωμένο στον Ζακ Κωστόπουλο, τον νεαρό ακτιβιστή και καλλιτέχνη που γράφτηκε από την Λίνα…

Posted by Anna Vissi / Άννα Βίσση on Sunday, September 20, 2020

«Ερμήνευσα ένα τραγούδι αφιερωμένο στον Ζακ Κωστόπουλο, τον νεαρό ακτιβιστή και καλλιτέχνη που γράφτηκε από την Λίνα Δημοπούλου και τον Γιώργο Καλογερόπουλο. Η συγκίνηση που μου προκάλεσε το τραγούδι σε σχέση με το αποτρόπαιο τέλος του Ζακ ήταν για μένα ο καταλυτικός λόγος να το κάνω», δήλωσε η Άννα Βίσση.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις