Τρομοκράτης

Κανένα σχόλιο

Του Νίκου Τζάρα

Σήμερα μου παραδόθηκε από ένα φίλο ένα έγγραφο με το τίτλο αναγγελία καταχώρησης μεταβίβασης απαιτήσεων σύμφωνα με το το άρθρο 3 παράγραφο 4 του νόμου 4354/2015 αναφορικά με σύμβαση δανείου πιστωτικής κάρτας. Το έγγραφο συνοδεύεται και από ένα άλλο με το τίτλο ” παράρτημα διαχείρηση των απαιτήσεων επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων “.

Με το πρώτο του ανακοινώνεται ότι η οφειλή του από την ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΕ μεταβιβάστηκε σε εταιρία με έδρα το Λουξεμβούργο και ότι αυτή πια θα διεκδικήσει την πληρωμή της από αυτό.

"Sponsored links"

Με το δεύτερο αναλαμβάνει μια άλλη εταιρία με έδρα την Ελλάδα η οποία θα διαχειρίζεται και θα συλλέγει τα προσωπικά δεδομένα του φίλου μου και επιπλέον θα μπορεί να τα μεταβιβάζει σε τρίτους (εταιρίες ενημέρωσης,εταιρίες διαχείρισης απαιτήσεων,δικηγόρους , παρόχους υπηρεσιών, παρόχους αποθήκευσης πληροφοριών οι οποίοι θα μεριμνούν για τα περαιτέρω.

Ιδιαίτερη εντύπωση μου κάνει η αναφορά στο ρυθμιστικό πλαίσιο στο οποίο αναφέρεται το παράρτημα σχετικό όπως αναφέρει με την “πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από από εγκληματικές δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας όπως εκάστοτε ισχύει”

Κοίταξα τον φίλο μου ύποπτο πια για διεθνή τρομοκρατία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος , οφειλέτη 6.000 ευρώ μαζί με τους τόκους του δήλωσα κάθε δυνατή συμπαράσταση και πέρασα στην λίστα των εν δυνάμει συνεργών σε τρομοκρατική οργάνωση με τον τίτλο “ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ”

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις