25.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Τσίπρας προς μαινόμενο Πολάκη: Κάθισε κάτω

Ημερομηνία:

Από το αφτί «τράβηξε» ο Αλέξης Τσίπρας τον Παύλο Πολάκη κατά την διάρκεια της ζωηρής κατ’άλλα συζήτησης που διεξήχθη στην Ολομέλεια της Βουλής μεταξύ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα όταν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης επιχειρούσε να απαντήσει επι προσωπικού για τις αιχμές που νωρίτερα είχε αφήσει ο κ. Τσίπρας.

Η απάντηση Βορίδη τράβηξε σε διάρκεια εξοργίζοντας τον Παύλο Πολάκη ο οποίος σηκώθηκε από το έδρανό του διαμαρτυρόμενος: «Τι είναι αυτά κύριε Πρόεδρε; Τι κάνει ο Βορίδης; Ομιλία; Αν τα είχα κάνει εγώ αυτά που κάνει ο Βορίδης θα γινόταν χαμός εδώ μέσα» άρχισε να φωνάζει ο κ. Πολάκης προκαλώντας την αντίδραση βουλευτών της Ν.Δ.

Εκτός από τους βουλευτές της Ν.Δ όμως η αντίδραση Πολάκη προκάλεσε την εμφανή δυσαρέσκεια του κ. Τσίπρα , ο οποίος γύρισε και βλέποντας τον κ. Πολάκη είπε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «Πείτε του να καθίσει κάτω. Να καθίσει κάτω».
Αμέσως βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με πρώτο τον κ. Σκουρολιάκο ο οποίος καθόταν ακριβώς πίσω από τον κ. Τσίπρα γύρισε στον κ. Πολάκη φωνάζοντάς του «Παύλο κάθισε. Κάθισε».

Να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας στην συζήτηση που έγινε προ ημερών για την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη ήταν παρών στην ολομέλεια της Βουλής αλλά απέφυγε να πάρει τον λόγο και να τοποθετηθεί για τον πρώην υπουργό του.

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διακριτικές αποστάσεις Μαξίμου από την Ντόρα Μπακογιάννη

«Οι ελληνικές θέσεις παραμένουν οι ίδιες που ίσχυαν διαχρονικά»....

“Η Επιστήμη προς όφελος των αναγκών των πολλών ή των λίγων;”- Εκδήλωση στα Χανιά από το ΚΚΕ

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ και το Τομεακό Συμβούλιο Σπουδάζουσας Χανίων της...