Τσίπρας: Όποιοι θεωρούν ότι η Κρήτη μπορεί να έχει την ίδια επήρεια με τους Οθωνούς κάνουν λάθος

Κανένα σχόλιο

Με εκτενή αναφορά στα εθνικά θέματα ο Αλέξης Τσίπρας ολοκλήρωσε τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία σε δεύτερη παρέμβαση του.

“Όποιοι θεωρούν ότι η Κρήτη μπορεί να έχει την ίδια επήρεια με ένα νησί όπως οι Οθωνοί κάνουν λάθος” είπε και πρόσθεσε ότι πρέπει να υπερασπιστούμε τα εθνικά μας συμφέροντα. Αμφισβήτησε τα περί διπλωματικής απομόνωσης του Ταγίπ Ερντογάν και σημείωσε ότι η Τουρκία κινείται με σχέδιο.

Στο πλαίσιο αυτό μέμφθηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί “επί έναν χρόνο αρνείται να συνομιλήσει με εμάς και αρνείται την σύγκλιση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών”, “προειδοποιώντας” μάλιστα όπως είπε χαρακτηριστικά τον πρωθυπουργό, “πως αν η έλλειψη εθνικής στρατηγικής οδηγεί σε αδιέξοδα” η ευθύνη θα είναι του ίδιου του πρωθυπουργού και της κυβέρνησής του γιατί με τα εθνικά θέματα δεν μπορούμε να παίζουμε.

"Sponsored links"

Στο τραπέζι οι πρόωρες

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη δευτερολογία του επανέφερε το σενάριο περί πρόωρων εκλογών, περιγράφοντας ότι τα οικονομικά αδιέξοδα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση και η μεγάλη πιθανότητα να χρειαστεί ο πρωθυπουργός να λάβει νέα μέτρα λιτότητας, κρατάνε ανοιχτό το σενάριο τις προσφυγής σε πρόωρες κάλπες.

Σύμφωνα με το κύριο Τσίπρα μάλιστα, η απάντηση στο εάν θα πάμε ή όχι σε εκλογές θα δοθεί στα τέλη Αυγούστου.

capital.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις