Τσαβούσογλου: Άκυρη κάθε συμφωνία που εξαιρεί την Τουρκία – Οι Ελληνοκύπριοι πρέπει να ξέρουν τα όριά τους

Κανένα σχόλιο

«Άκυρη» χαρακτήρισε κάθε συμφωνία για τους υδρογονάνθρακες στην ανατολική Μεσόγειο που αποκλείει την Τουρκία ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ υποστήριξε ξανά ότι η Τουρκοκύπριοι έχουν επίσης δικαιώματα στις πλουτοπαραγωγικές πηγές της ανατολικής Μεσογείου, κάτι που αποτελεί πάγια θέση της Άγκυρας. Τάχθηκε εκ νέου κατά των «μονομερών», όπως τις χαρακτήρισε, ενεργειών της Ελληνοκυπριακής πλευράς ενώ είπε ότι η Άγκυρα έχει επίσης δικαίωμα για έρευνες υδρογονανθράκων στην περιοχή.

Αναφορικά με τα κυπριακά εντάλματα σύλληψης για μέλη του πληρώματος του ερευνητικού πλοίου Πορθητής, ο Τσαβούσογλου σημείωσε ότι «δεν θα υποχωρήσουμε και θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα». «Οι ελληνοκύπριοι πρέπει να γνωρίζουν τα όριά τους», είπε.

"Sponsored links"

topontiki.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις