Τσακνής: Μια ΕΡΤ των pay roll, της αργομισθίας, της τεμπελιάς δεν την θέλω | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Ο νέος πρόεδρος της ΕΡΤ, Διονύσης Τσακνής, δήλωσε ότι δεν θέλει να αποτελέσει «διακοσμητικό στοιχείο» στη νέα ΕΡΤ και τόνισε ότι δεν επιθυμεί να υπάρξει αναβίωση της παλιάς ΕΡΤ, της αργομισθίας και της τεμπελιάς

«Απόλυση εργαζομένου θα συμπέσει χρονικά με την παραίτησή μου», ανέφερε ο κ. Τσακνής και απαντώντας στον κ. Φίλη που είπε ότι η ψήφος του στο Δ.Σ. της ΕΡΤ είναι υπό δοκιμή, δήλωσε: «Εάν είναι υπό δοκιμή εγώ θα πρόσθετα ότι είναι και υπό προθεσμία. Και το λέω αυτό γιατί όντως ορισμένα ζητήματα τα οποία αφορούν στις αρμοδιότητες μου θα ήθελα είναι πιο σαφή. Και έλαβα τη διαβεβαίωση μου ότι σε αυτό το σύντομο διάστημα εάν διαπιστωθούν δυσλειτουργίες θα επανέλθει ο κ. υπουργός με τροπολογίες διότι πιστέψτε με δεν θα ήθελα να με συνοδεύει δια βίου ο χαρακτηρισμός του διακοσμητικού».

Αναφερόμενος στο ρόλο που πρόκειται να παίξει στην καινούργια ΕΡΤ, ανέφερε πως θέλει να δώσει νέα ώθηση στο κανάλι και να μην το αφήσει να ξανακυλήσει στις «αμαρτίες» του παρελθόντος.

"Sponsored links"

«Δεν θέλω λευκή επιταγή, θα ήταν προσβλητικό να έπαιρνα λευκή επιταγή σήμερα , προτιμώ τη βάσανο, τους χαρακτηρισμούς, τις σκληρές επισημάνσεις για ένα έργο που καλούμαι να επιτελέσω.

Η υπόσχεση που μπορώ να δώσω είναι αρχικά προς τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ στους οποίους υποκλίνομαι και δεύτερο σε όλους τους Έλληνες ότι μια ΕΡΤ σαν αυτή που έκλεισε δεν την ονειρεύομαι ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μου, δεν θα την ήθελα ποτέ μια τέτοια ΕΡΤ. Μια ΕΡΤ των pay roll, της αργομισθίας, της τεμπελιάς δεν την θέλω».

thepressproject.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις