Τσιόδρας: Ασθενής στα πρόθυρα εισαγωγής στην εντατική λόγω κορωνοϊού, αμφισβητούσε την ύπαρξη του ιού

Κανένα σχόλιο

Κάποιοι θα πεθάνουν και ακόμα δε θα πιστεύουν ότι πέθαναν από κορωνοϊό αφού έχουν πειστεί από σελίδες επικίνδυνων τσαρλατάνων ότι κορωνοϊός δεν υπάρχει ή αν υπάρχει είναι μια απλή γρίπη…

Σε μία τέτοια περίπτωση αναφέρθηκε χθες ο Σωτήρης Τσιόδρας με αφορμή αναφορά στις μάσκες που θα πρέπει να φορούν τα παιδιά στα σχολεία.

Όπως είπε:

"Sponsored links"

«Πόσο στεναχωρήθηκα όταν πληροφορήθηκα ότι σε μεγάλο νοσοκομείο της χώρας ασθενής με κορωνοϊό -μάλιστα στα πρόθυρα διασωλήνωσης, αμφισβητούσε την ύπαρξη του ιού».

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις