“Τσουνάμι και Κρήτη”: Ομιλία του σεισμολόγου Γεράσιμου Παπαδόπουλου

Κανένα σχόλιο

“Σεισμοί – Τσουνάμι. Μέτρα προστασίας – Η περίπτωση της Κρήτης”, είναι το θέμα που θα αναπτύξει ο Σεισμολόγος, Πρόεδρος του Συστήματος Προειδοποίησης Τσουνάμι της UNESCO, Γεράσιμος Παπαδόπουλος κατά την επίσκεψή του στην Κρήτη.

Ο κ. Παπαδόπουλος θα μιλήσει απόψε στις 20.00 στην Ιεράπετρα, στην αίθουσα “Μελίνα Μερκούρη” και αύριο Κυριακή στις 11.00 στο ξενοδοχείο Sitia Beach.

Ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος προσεκλήθη στην Κρήτη από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιεράπετρας, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της Σητείας, την Πολιτική προστασία των Δήμων Ιεράπετρας και Σητείας και την Περιφέρεια Κρήτης.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις