“Τσουνάμι” χιλιάδων σχολίων στο προφίλ της Προέδρου της Δημοκρατίας στο facebook ζητούν παρέμβασή της υπέρ της σωτηρίας Κουφοντίνα

Κανένα σχόλιο

Χιλιάδες πολίτες έχουν σχηματίσει «τσουνάμι» σχολίων στο προφίλ της Προέδρου της Δημοκρατίας στο Facebook, το τελευταίο 24ωρο, ζητώντας την παρέμβασή της για την σωτηρία της ζωής του κρατούμενου Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος διανύει την 50ή μέρα απεργίας πείνας και την 4η μέρα απεργία δίψας.

Η κατάσταση της υγείας του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και παραμένει στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου της Λαμίας.

Τα σχόλια ξεπέρασαν τις 21.000 και επικεντρώνουν στην υποχρέωση του κράτους να εφαρμόσει την νομοθεσία του και να μεταγάγει τον κρατούμενο στις Φυλακές Κορυδαλλού, όπως είναι και το αίτημά του, από τις Φυλακές Δομοκού όπου τον πήγαν μετά τις Αγροτικές Φυλακές Κασσαβέτειας Βόλου.

"Sponsored links"

Ανάλογη κινητοποίηση παρατηρείται και στο προφίλ του πρωθυπουργού στο Facebook με περίπου 5.000 μηνύματα να θέτουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη προ των ευθυνών του.

Την Τετάρτη, εκτός από το διάβημα με τις 1.000 υπογραφές των δικηγόρων στον υπουργό Δικαιοσύνης, η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας ότι «η Δικαιοσύνη είναι έννοια σύμφυτη με την επιείκεια και τον ουμανισμό. Η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων απευθύνει έκκληση στην Πολιτεία να αναθεωρήσει τη στάση της στο ζήτημα της μεταχείρισης του κρατουμένου Δ. Κουφοντίνα.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις