Τώρα είναι ώρα ευθύνης και προοπτικής

Κανένα σχόλιο
Του Χάρη Παπαδάκη *

Είμαστε μόλις δύο μέρες πριν τις εκλογές. Ήρθε η ώρα για αποφάσεις. Αποφάσεις όλων μας, αποφάσεις για το μέλλον της πόλης μας. Ήρθε η ώρα να βγούμε μπροστά όλοι για ένα καλύτερο αύριο.

Η συμμετοχή μου στις Δημοτικές Εκλογές στις 26 Μαΐου ως υποψήφιος για το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων, βασίζεται στην απέραντη αγάπη μου για την πόλη μας και στην πίστη της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει ο Άρης Παπαδογιάννης μαζί με την αυτοδιοικητική πρωτοβουλία “Η Απάντηση…. τα Χανιά μας”. Πιστεύω πως είναι ώρα ευθύνης και προοπτικής.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να έχει ως στόχο τη στήριξη της κοινωνίας, την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας του πολίτη, αλλά και των δικαιωμάτων των πολιτών. Αποτελεί πρόκληση για μένα η ενασχόλησή μου με τα κοινά. Δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ για το κοινό καλό με ήθος, εντιμότητα και αλληλεγγύη.

"Sponsored links"

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, θέτω στην κρίση σας την υποψηφιότητα μου. Η επαγγελματική μου εξέλιξη και σταδιοδρομία, αποδεικνύει την μεθοδικότητα στον τρόπο δουλειάς μου, την εργατικότητα μου, την καινοτομία στην επίλυση προβλημάτων με σκοπό την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος. Προσθέτοντας την αγάπη μου για τον τόπο μου και την απεριόριστη διάθεση προσφοράς πιστεύω ότι η συμμετοχή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χανίων θα είναι ιδιαίτερα δημιουργική!

Σας καλώ όλους να συνδράμετε με την ενεργό συμμετοχή σας.

ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ !

* Φυσικός Msc – Υπ/ντής ΔΙΕΚ Αποκορώνου

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Χανίων

“Η Απάντηση… τα Χανιά μας”

Υποψήφιος Δήμαρχος Άρης Παπαδογιάννης

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις