Τ. Βάμβουκας: Το στρατόπεδο Μαρκοπούλου θα συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Χανιωτών και στην ανάπτυξη του τόπου μας

Κανένα σχόλιο

Συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης (18/7), το Δημοτικό συμβούλιο Χανίων για τον καθορισμό χρήσης της γης του στρατοπέδου Μαρκοπούλου.

Η εισήγηση του Δημάρχου Χανίων κ. Τάσου Βάμβουκα που ανεγνώσθη από τον ίδιο, στην έναρξη της συνεδρίασης, ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία.

Ο Δήμαρχος Χανίων, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, δήλωσε:

"Sponsored links"

Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για την ευρεία υποστήριξη που έτυχε η Εισήγησή μας, για τον καθορισμό χρήσης γης του στρατοπέδου Μαρκοπούλου.

Οι χρήσεις που αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο έχουν όλες ως στόχο την ωφέλεια της τοπικής κοινωνίας.

Το στρατόπεδο Μαρκοπούλου θα συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Χανιωτών και ευρύτερα, στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Κάναμε ένα ακόμα μεγάλο βήμα για την ολοκλήρωση της πολυπόθητης αυτής υπόθεσης.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις