ΥΒΡΙΣ – ΑΤΙΣ – ΝΕΜΕΣΙΣ – ΚΑΘΑΡΣΙΣ

Κανένα σχόλιο

Γράφει ο Κώστας Ντουντουλάκης | Το σχήμα αυτό, του αρχαίου ελληνικού τραγικού θεάτρου, κανόνας απαράβατος φυσικού και ηθικού δικαίου, εισήλθε σήμερα στην τρίτη φάση του!

ΎΒΡΙΣ: Η πολιτική αυτών που οδήγησαν την πατρίδα και το λαό μας στην οικονομική και πολιτική χρεωκοπία.

ΆΤΙΣ: Η έσχατη χαμέρπεια και εξευτελισμός, η ατίμωση των μνημονίων και της απόλυτης ταπεινωτικής, ακόμα πιο καταστροφικής και απάνθρωπης οικονομικής και πολιτικής κατοχής που ως “σωτήρες” πια… έφεραν οι ίδιοι που οδήγησαν στην κρίση και την χρεοκοπία!

"Sponsored links"

ΝΈΜΕΣΙΣ: Είμαστε ακόμα στο πρελούδιό της, με τον εξαναγκασμό σε πτώση και προκήρυξη άμεσων εκλογών του συναγελαζόμενου δοσιλογισμού των πρώην “αδυσώπητων αντιπάλων” υπολειμμάτων πασόκ και νδ!!!
-Μένει να υπάρξει αποφασιστική συμμετοχή,όχι πια ως απλού θεατή, του μεγάλου, του πληττόμενου μέρους του λαού, στο προσκήνιο και στο όλο σενάριο…

ΚΆΘΑΡΣΙΣ: Ας ευχηθούμε, μα κυρίως, ας παλέψουμε με πάθος γιαυτό, να είναι το ….ρέκβιεμ, ο τελικός επίλογος!….

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις