14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Υπάλληλος της ΔΕΥΑΧ θετικός στον κορωνοϊό

Ημερομηνία:

 Υπάλληλος της Δ.Ε.Υ.Α.Χ που απασχολείται στην Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Χανίων (Ε.Ε.Λ.Χ.) διαγνώστηκε με COVID-19.

Το επιβεβαιωμένο κρούσμα που είχε έρθει σε επαφή και με άτομα από το εξωτερικό, ακολουθώντας όλες τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. παραμένει σε κατ οίκον περιορισμό, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία της ιχνηλάτησης των επαφών του.

Για το λόγο αυτό, όλοι οι εργαζόμενοι της Επιχείρησης θα υποβληθούν σε διαγνωστικούς ελέγχους από την Κινητή Μονάδα Υγείας του Ε.Ο.Δ.Υ.

Ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη διαχείριση των κρουσμάτων COVID-19, η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. θα προβεί αύριο σε απολύμανση τόσο του χώρου της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Χανίων όσο και στους υπόλοιπους χώρους όλων των εγκαταστάσεων που διαθέτει.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των διαγνωστικών ελέγχων στους εργαζομένους της, η Διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. αποφάσισε ότι από αύριο Τετάρτη 26-8-2020 και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης αναστέλλει τη λειτουργία της για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Για τη διευκόλυνσή τους, οι καταναλωτές θα μπορούν να επικοινωνούν, είτε με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@deyach.gr είτε τηλεφωνικά.

Παράλληλα αναστέλλονται οι διακοπές νερού λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών μέχρι νεότερης ανακοίνωσης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...