Υποδοχή μαθητών από τη Γερμανία στο Δημαρχείο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Τους μαθητές και τις μαθήτριες, που συμμετέχουν στη δράση eTwinning και βρίσκονται αυτό το διάστημα στα Χανιά, υποδέχτηκαν σήμερα, Δευτέρα 19/6/2017, στο Δημοτικό Κατάστημα των Χανίων ο Δήμαρχος, Τάσος Βάμβουκας, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Δια Βίου Μάθησης, Βαρβάρα Περράκη, και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, Αντώνης Βαρδάκης.

“Καλωσορίζω τους μαθητές της πόλης Μίχελστατ της Γερμανίας στην πόλη μας και τους συγχαίρω για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα eTwinning, το οποίο προωθεί τη σχολική συνεργασία στην Ευρώπη”, τόνισε ο Δήμαρχος Χανίων, υποδεχόμενος τους μαθητές. Ο κ. Βάμβουκας παρατήρησε ότι μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος ενισχύεται η ευρωπαϊκή διάσταση της εκπαίδευσης, ενώ βελτιώνεται στο σύνολο της και η εκπαιδευτική διαδικασία.

Ο Δήμαρχος Χανίων συνεχάρη παράλληλα τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Χανίων, οι οποίοι συμμετέχουν στην εν λόγω δράση, προωθώντας δράσεις και προγράμματα, που ενισχύουν τη διακρατική συνεργασία μεταξύ εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

"Sponsored links"

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης στα μέλη της ξένης αποστολής προσφέρθηκαν εκδόσεις του Δήμου Χανίων.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις