Υπουργοί, βουλευτές, φορείς, εταιρείες αλλά και καλοί φίλοι εύχονται χρόνια πολλά στον “Αγώνα της Κρήτης”

Κανένα σχόλιο

Μόλις μία ημέρα έμεινε για τα Χριστούγεννα και καθημερινά λαμβάνουμε πολλές ευχές για τις ημέρες των εορτών.

Μεταξύ αυτών, υπάρχουν οι ευχές υπουργών, βουλευτών, των αρχών του νομού αλλά και φορέων από όλη την Κρήτη, οργανώσεων και συλλόγων, αλλά και πολλών καλών φίλων που δε μας έχουν ξεχάσει και μας τιμούν στέλνωντάς το μήνυμά τους για τη γιορτή των Χριστουγέννων και το νέο έτος.

Εδώ, σας παρουσιάζουμε μόνο ένα ενδεικτικό τμήμα από αυτές που λάβαμε μέσω διαδικτύου. Απουσιάζουν πολλές, οι οποίες είτε ήρθαν ταχυδρομικώς ή ήρθαν σε μορφή κειμένου αλλά και άλλες για τις οποίες απλά λησμονήσαμε να κρατήσουμε στο αρχείο μας.

"Sponsored links"

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, ευχαριστούμε και ευχόμαστε και εμείς με τη σειρά μας, χρόνια πολλά, χαρούμενα Χριστούγεννα με υγεία σε όσους μας ευχήθηκαν και σε όλους τους αναγνώστες της εφημερίδας.

Δείτε τις φωτός από τις ευχές που λάβαμε.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις