Υποψήφιος με τον Ευτύχη Δαμιανάκη ο Νίκος Βλαζάκης

Κανένα σχόλιο

Η δήλωση υποψηφιότητας:

Εδώ και επτά χρόνια ασχολούμαι με τα κοινά με γνώμονα το καλό των πολιτών και του τόπου μου, από οποιαδήποτε θέση ευθύνης.

Στόχος μου ήταν πάντα η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας και των σχολικών μονάδων του Δήμου Χανίων.

"Sponsored links"

Η κοινωνία μας σήμερα απαιτεί ανθρώπους που πράττουν, που δίνουν λύσεις, που ασκούν χρηστή διαχείριση, που συμπαρίστανται στους αδύναμους συμπολίτες μας, έτοιμοι να δώσουν ένα χέρι βοηθείας, ισχυροποιώντας τις δομές κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης.

Για όλους τους παραπάνω λόγους συμπορεύομαι και ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ με τον ΕΥΤΥΧΗ ΔΑΜΙΑΝΑΚΗ στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Έναν άνθρωπο με όραμα, με αποφασιστικότητα, με εμπειρία, γνώση και διάθεση για δημιουργία.

Με νέες προτάσεις μετατρέπουμε το Δήμο μας, σε έναν αναπτυξιακό οργανισμό που θα παρέχει αναβαθμισμένες κοινωνικές υπηρεσίες στο πολίτη και θα δημιουργεί φιλικότερες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή του στις αποφάσεις της καθημερινότητας.

Όλοι μαζί θα αλλάξουμε τη δική μας ζωή και τη ζωή των παιδιών μας, στην πόλη μας και τα χωριά μας, δίνοντας προοπτική στο Δήμο μας.

Με εμπειρία, γνώση και προοπτική. Με νέο όραμα, νέες ιδέες για ένα Δήμο που θα υπηρετεί τους πολίτες του.

 

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις