Υποψήφιος στο κοινο ψηφοδέλτιο «ΣυνΠραξη Δημοτών» και «Άμεσης Δημοκρατίας» ο ακτιβιστής ενάντια στους πλειστηριασμούς Λεωνίδας Λαγογιάννης

Κανένα σχόλιο

Με κείμενο που εστάλη στην εφημερίδα μας ο γνωστός ακτιβιστής ενάντια στους πλειστηριασμούς δηλώνει την απόφασή του να συμμετάσχει στο κοινό ψηφοδέλτιο των παρατάξεων των παρατάξεων «ΣυνΠραξη Δημοτών» και της «Άμεσης Δημοκρατίας» για τον Δήμο Ηρακλείου με υποψήφιο Δήμαρχο τον Πέτρο Ινιωτάκη Πέτρος Ινιωτάκης.

Στο κείμενο αναφέρονται τα εξής:

Τα τελευταία χρόνια με γνωρίσατε από κοινούς αγώνες για πολλά καυτά θέματα που βασανίζουν τον λαό μας. Σας διαβεβαιώνω οτι η απόφαση μου αυτή εντάσσεται στο ίδιο πλαίσιο, θεωρώντας οτι η συμπραξη των δύο παρατάξεων για έναν Δήμο όπου οι οικονομικά ασθενέστεροι πολίτες θα βρίσκουν ουσιαστικό στήριγμα και όχι απλά φιλανθρωπία, μπορεί να φέρει αλλαγές προς όφελος των συνδημοτών μας που έχουν ανάγκη.

"Sponsored links"

Επιπλέον, η συμπραξη αυτή έχει σαφή χαρακτηριστικά Δημοκρατικού πατριωτισμού, τα οποία με βρίσκουν σύμφωνο, και πιστεύω οτι θα οδηγήσει ακόμη και σε αρνήσεις απέναντι στην κεντρική κυβέρνηση όσον αφορά τα αποθεματικά του Δήμου που θέλουν να υφαρπάξου, όσο και σε άλλα θέματα.

Σας ζητώ λοιπόν να στηρίξετε την κίνηση μας με όποιον τρόπο μπορείτε, και να γνωρίζετε οτι τις αξίες και τα ιδανικά που υπηρέτησα τόσα χρόνια στους αγώνες του λαού μας, θα συνεχίσω να υπηρετώ με το ίδιο πάθος.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις