Ακόμα να μαζέψουν τις σακκούλες με τα σκουπίδια από τις παραλίες στα Καμισιανά! | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Οι φωτογραφίες αδιάψευστος μάρτυρας της κατάντιας των παραλιών.

Για παράδειγμα στα Καμισιανά, αν και έχουν περάσει μήνες από τη θεομηνία και τις καταστροφές που προκάλεσε, σωροί παραμένουν οι μαύρες σακούλες με τα σκουπίδια στην παραλία.

Και ουδείς φαίνεται να ενδιαφέρεται να πάει να τις συλλέξει!

"Sponsored links"

Λίγο μετά το ξενοδοχείο KRISPY και λίγο πριν την παραλία, δίπλα στον δρόμο στρώματα, μοκέτες και κάθε είδους σκουπίδια.

Και λίγο πριν το ξενοδοχείο ένας στύλος του ΟΤΕ έτοιμος να πέσει πάνω σε πεζούς και οχήματα. Έχει πάρει κλήση 40%. Πότε θα πέσει, άγνωστο!… 

ΠΕΡΙ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΚΟΥΡΝΑ

Μια επίσκεψη στη Λίμνη Κουρνά θα σας απογειώσει. Θα σας μεταφέρει σ’ έναν επίγειο παράδεισο του νερού που έχει φτάσει και παραμένει λίγο πιο κάτω από το πάτωμα των καταστημάτων.

Τι τεράστια χρυσόψαρα, τι πάπιες, τι τουρίστες.

"Sponsored links"

Τα δέντρα καλυμμένα με νερό ως τις κορυφές τους.

Το κάτι άλλο. Η λίμνη του Κουρνά όπως δεν την έχετε ξαναδεί.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις