Υπο-νοούμενα

Κανένα σχόλιο

– Η Ορθοδοξία μέσα και διά της ΜΑΣΟΝΙΑΣ! Άγνωσται αι βουλαί (ορισμένων υπηρετών) του ΚΥΡΙΟΥ…

– Ευτυχώς που υπάρχει και ο Ειρηναίος Κρήτης που τόλμησε και είπε τα αυτονόητα «6 μέρες εργά την δε εβδόμην κύριω τω Θεώ σου». Η Κυριακή είναι ΑΡΓΙΑ είπε ο ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ και αν δεν κάνω λάθος δεν αντιλήφθηκα να λέει έστω το αυτονόητο άλλος ιεράρχης από την Ελληνική επικράτεια. Ή κάνω λάθος;

– Υπάρχουν και ορισμένοι ιερωμένοι τόσο φιλοχρήματοι, τόσο δεμένοι με τα εγκόσμια που διερωτάται κανείς βάσει ποιων κριτηρίων τους επέλεξαν. Εγωιστές, μικρονοϊκοί, με μίσος και μικροπρέπεια. «Πίσω μου σ’ έχω σατανά»…

"Sponsored links"

– Πρέπει να συγχαρεί κανείς από την άλλη τους ιερωμένους που διαθέτουν ανοικτούς ορίζοντες σκέψης, όπως ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος.

– Viva Merkel. Δοξάζονται η Μέρκελ και ο Σόιμπλε στις τοπικές εκλογές των κρατιδίων της Γερμανίας. Οι Γερμανοί τιμούν και εμπιστεύονται, όπως αποδυκνείεται, αυτούς που κάνουν πράξη το δόγμα «Deutschland über alles»

Υπονομευτής

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today