Υπο-νοούμενα

Κανένα σχόλιο

– Η όλη υπόθεση για όλα τα θέματα είναι από ποια σκοπιά βλέπει καθένας τα πράγματα και βάσει ποιών κριτηρίων ενεργεί.
Η μικροπολιτική σκοπιά που δυστυχώς είναι κινητήρια δύναμη σ’ αυτή τη χώρα μας ρίχνε χαμηλά στα μάτια των ξένων που εκμεταλεύονται αυτή την μικρονοϊκότητά μας και εφαρμόζουν το δόγμα «διαίρει και βασίλευε».

– Ο κόσμος χάνεται, ο λαός φτωχαίνει ακατάσχετα, τα σύννεφα στα εθνικά μας θέματα πυκνώνουν και αυτή η κυβέρνηση το βιολί της. «His master’s voice»…

– Αναζητείται ηγέτης να τους στείλει όλους στα αζήτητα…

"Sponsored links"

– Ο Ερντογάν βρήκε ελεύθερο πεδίο και οργιάζει. Εκτός των άλλων παρέλαση κάνουν στο παλάτι του Σουλτάνου Αλβανοί, Σκοπιανοί και δεν συμαζεύεται και μεις τον χαβά μας.

– Ευτυχώς μετά τον Ερντογάν τους καλεί η Μέρκελ που μίλησε τηλεφωνικά και με τον πρωθυπουργό μας. Τώρα τι παθαίνουν τα βατράχια όταν μαλώνουν τα βουβάλια είναι γνωστό. Βέβαια, είναι γνωστό επίσης το ενδιαφέρον των Αμερικανών για την περιοχή. Άλλωστε ο αμερικανός πρέσβης ήταν ξεκάθαρος.
Κατά τα άλλα οι πρωτοβουλίες ανήκουν στον κ. Κοτζιά….

– Μεγάλες δυνάμεις των ΜΑΤ περιφρουρούσαν – όπως μετέδωσε συνεργάτης μας στην Αθήνα – συμβολαιογραφικά γραφεία που έκαναν ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Αυτή η κατάσταση θα συνεχιστεί; Έως πότε;…

Υπονομευτής

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις