Υπο-νοούμενα

Κανένα σχόλιο

– Μαθήματα επιχείρησε να δώσει για άλλη μια φορά ο κ. Τσίπρας ηθικής και δικαιοσύνης.
«Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις».
Τόσες φορές που αυτοδιαψεύστηκε πού βρίσκει το θράσος να μας κουνά ακόμα το δάχτυλο ο κ. Τσίπρας;

– Τώρα λοιπόν ανακάλυψαν την Novartis ή μάλλον την ανέσυραν από την αποθήκη των εφεδρειών τους σε βάρος των παλαιών κυβερνώντων πολιτικών τους αντιπάλων. Το ερώτημα είναι τι ρόλο έπαιξαν στην επιλογή τους αυτή τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία;

– Γιατί πτωχεύσαμε; Για το σκάνδαλο Novartis  έτσι είπε μέσες άκρες ο κ. Τσίπρας.
Ξέχασε τα ρουσφέτια, τους Ολυμπιακούς, το χρηματιστήριο και τόσα άλλα ο κ. Πρωθυπουργός.
Ξέχασε από πού ήλθε και που κατέληξε. Έχασε ο κ. Τσίπρας το προσόν της ηθικής υπεροχής «παίζει παιχνίδια εν ου παιχτείς» και θα το πληρώσει ακριβά.

"Sponsored links"

– Με μυστικούς πράκτορες, με συγχωρείτε, μάρτυρες, επιχειρείται η διάλυση των πάντων για να περάσουν όλα και στα εθνικά θέματα και στα κοινωνικά. Οι πλειστηριασμοί είναι εδώ η ολομέτωπη επίθεση σε βάρος του Λαού και της Πατρίδας είναι εδώ.

Υπονομευτής

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις