Υπο-νοούμενα

Κανένα σχόλιο

– TOΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Ελάχιστα ή μηδαμινά τα οφέλη από τον τουρισμό το μεγάλο ποσοστό του τουλάχιστον που είναι ο τουρισμός με τα βραχιολάκια.
Με ελάχιστο κόστος έρχονται εδώ, τρώνε, πίνουν εντός του ξενοδοχείου και επιδή τα χρήματα που προσφέρουν είναι λίγα τρώνε ότι βρεθεί πιο φτηνό.
Έτσι μένουν στα αζήτητα τα κρητικά προϊόντα και η κρητική διατροφή που δήθεν θα προωθούσαν τα ξενοδοχεία «πάει περίπατο»…
Δεν είναι όμως μόνο τα κρητικά προϊοντα που δεν καταναλώνονται, αλλά και γενικά η τοπική αγορά ελάχιστα οφέλη έχει
Παρατηρούμε λοιπόν το φαινόμενο ακόμα και να κλείνουν επιχειρήσεις εστίασης στον άξονα Χανιά – Κολυμπάρι.
Αυτή η κακόμοιρη κατάσταση έχει επιπτώσεις και στη λειτουργία αυτών καθ’ εαυτών των ξενοδοχείων που κάτω από αυτές τις συνθήκες αδυνατούν αν ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους με αποτέλεσμα να έχομε πυκνά συχνά πλειστηριασμούς και στον τομέα αυτόν.
Περαστικά μας.

– ΕΙΔΕΣ ΟΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ
Στη Σπίνα η απόγνωση έχει καταλάβει τους λιγοστούς κατοίκους του χωριού μετά την καταστροφική πυρκαγιά.
Όπως είναι γνωστό άφησε πίσω της στάχτη 700 στρέμματα δασικής έκτασης.
Σύμφωνα με τα όσα καταμαρτυρούν οι κάτοικοι, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε μάλλον από τα καλώδια των ανεμογεννητριών που έχουν μείνει εκτεθειμένα αν και αρχικά, βάσει της μελέτης, επροβλέπετο η υπογείωσή τους.
Κίνδυνος για τους κατοίκους τώρα με την πρώτη καταρρακτώδη βροχή και αβεβαιότητα για το μέλλον τους στην περιοχή.
Είδες η πράσινη ανάπτυξη;

Υπονομευτής.

"Sponsored links"

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις