15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

– ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ: Ελεύθερη διακίνηση απόψεων και ιδεών.
Αντικειμενική και ισομερής προβολή όλων των ειδήσεων.
Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ.
Αυτά χαρακτηρίζουν το λειτούργημα της δημοσιογραφίας το οποίο πάντα τήρησαν κατά γράμμα τα ΜΜΕ ευθύνης μας και γι’ αυτό πληρώσαμε ακριβά.
Αν ετηρούντο όλα αυτά από όλους θα είχαμε και άλλη ποιότητα δημοκρατίας.

– ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΤΟΝ ΑτΚ!
Ποιος είσαι εσύ που καταγγέλλεις; Το ονοματάκι του; Καπαρουδάκης Παντελής, ο γνωστός ακροδεξιός που καταγγέλλει τον ΑτΚ και λυπάται για τον εκδότη του.
Τέτοιες επιθέσεις αποτελούν τιμή για μας. Για σκεφτείτε να μην δημοσιεύαμε την άλλη άποψη και να αποσπούσαμε εύσημα. Θα ‘πρεπε να πεθάνομε από ντροπή.

– Η «ΝΕΑ ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ»
Το χθεσινό κύριο θέμα της εφημερίδας είναι «φουσκωμένο» από την άποψη ότι οι φόροι 11 δισ. που θα κληθούμε να πληρώσουμε από τέλη Ιουλίου είναι ΠΑΛΙΟΙ. Δεν είναι λοιπόν «νέα» είναι η ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ που μας σκοτώνει και ακυρώνει κάθε προοπτική εξόδου από το μνημονιακό χάος που βιώνουμε.

– ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ: οδηγεί στη φοροδιαφυγή, αποθαρρύνει τις επενδύσεις. Μας καταδικάζει σε αιώνια υποδούλωση αφού κάτω από αυτούς τους όρους η ανάπτυξη είναι όνειρο απατηλό.
Κι όλα τα άλλα τα αισιόδοξα μηνύματα που εκπέμπει ο κ. Τσίπρας δεν είναι τίποτα άλλο παρά «φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες». Δυστυχώς

ΣΑΚΟΡΑΦΑ ΕΦΗ:
«Ψεύτης ή επικίνδυνος ο Τσίπρας;»»

Υπονομευτής

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ