Υπο-νοούμενα

Κανένα σχόλιο

Αυτό το τεράστιο ρεύμα των αεροπορικών εταιρειών από το αεροδρόμιο Χανίων ανεκόπη με την παρουσία της Fraport.
Όλες αυτές οι εταιρείες μετακόμισαν… προς Ηράκλειο το αεροδρόμιο του οποίου δοξάζεται, προς όφελος βεβαίως της τοπικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας.
Ειδικά η Ryanairμε την αποχώρησή της από τα Χανιά άφησε μεγάλο κενό με αρνητικές συνέπειες σε όλους τους τομείς της οικονομίας.
Τα λέγαμε, τα πάθαμε…
Πού είναι οι βουλευτάδες μας;

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΝΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΜΜΕ
Για να είσαι έξω από τα μαντριά και να επιβιώνεις, σ’ αυτόν ειδικά τον τόπο, αλλά και παντού νομίζω, το κόστος είναι μεγάλο και ο «πόλεμος»… που θα αντιμετωπίσεις είναι τεράστιος.
Θα λασπολογηθείς, θα κατηγορηθείς, θα λοιδορηθείς, θα ζημιωθείς και θα γίνεις, πάνω στην προσπάθειά σου, φτωχότερος από ότι ήσουν.
Μην περιμένεις υλικές απολαβές, γιατί τότε θα έχεις ήδη διαφθαρεί.
Έχεις μπροστά σου έναν αγώνα ατελείωτο, απέναντι στους φαύλους, τους προσκυνημένους, τους συμβιβασμένους με όλα και όλους, τους υποκριτές, τους «ανταγωνιστές» σου.
Ένα ανεξάρτητο ΜΜΕ ειδικά σήμερα έχει να παλέψει και τους ξένους, που μέσω των ΜΜΕ παίζουν παιχνίδια σε βάρος μας.
Τα ανεξάρτητα ΜΜΕ επιβιώνουν αν έχουν απήχηση και λαϊκό υπόβαθρο.
Ο φιλοπρόοδος λαός μας αγκαλιάζει αυτές τις προσπάθειες και τις στηρίζει «με νύχια και με δόντια» οπότε όλα και όλοι που στέκονται απέναντι στις ανεξάρτητες πορείες ΜΜΕ ματαιοπονούν.
Και ο αγώνας (κόντρα σε όλα τα κατεστημένα) συνεχίζεται.

ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ
Στο κόστος που λέγαμε για τα ανεξάρτητα ΜΜΕ εντάσσεται ασφαλώς και η εξαφάνιση του «ΑΓΩΝΑ της ΚΡΗΤΗΣ»
Περνάς από το περίπτερο, τον ζητάς. Εξαντλήθηκε σου λένε. Γυρνάς πίσω μετά 10 λεπτά, τον βλέπεις στη θέση του.
Τον κρύβουν μέσα στις αθλητικές εφημερίδες. Κάνουν ότι μπορούν για να μη βρίσκεται. Αυτά βέβαια έχουν και τις εξαιρέσεις τους, όπως στο περίπτερο του Δήμου Χανίων που αναρτά την εφημερίδα όπως και όλες τις άλλες.
Για τα παραπάνω επισκέφθηκα την κ. Εισαγγελέα που με παρότρυνε να κάνω καταγγελίες. Εγώ δεν κάνω γιατί πιστεύω στον άνθρωπο και τη συνείδησή του που αν την χάσει… χαιρετίσματα

"Sponsored links"

ΟΙ ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗΔΕΣ
Τάσος και Μανόλης Κουρουπάκης.
Δυό άξιοι συνεργάτες του παρελθόντος στην προσπάθειά μας στην ΚΡΗΤΗ TV1 την πρώτη Κρητική Τηλεόραση.
Ο Τάσος, σημερινός πρόεδρος της Αγροτοδιατροφικής Κρήτης, έβγαλε σε πέρας μια τεράστια παραγωγή 300 περίπου εκπομπών «ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ» με ισάριθμες επισκέψεις σε χωριά των Χανίων και του Ρεθύμνου.
Εκείνη την περίοδο είχαμε και τις εκπομπές «ΓΕΦΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ» και «ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ».
Την πρώτη παρουσίαζε ο Μανώλης Κουρουπάκης και είχε ως θέμα τη ζωή και τη δράση των ομογενών μας στην Αμερική.
Σήμερα και οι δυό τους βοηθούν ουσιαστικά στο ν’ ανοίξουν οι δρόμοι για τα τοπικά προϊόντα στις ΗΠΑ.
Αμήν και πότε.

Υπονομευτής

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις