Υπο-νοούμενα

Κανένα σχόλιο

ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ
ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΟΝΤΑΙ!
ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΕΛΤΑ, ΟΑΣΑ, 25 Περιφερειακά αεροδρόμια και άλλα τέτοια «τιμαλφή» θα ξεπουληθούν από το 2022. Αυτή είναι η αλήθεια που αναφέρει ο Μοσκοβισί σε απάντησή του στον ευρωβουλευτή της ΛΑΕ Νίκο Χουντή.
Αυτά και άλλα τραγικά έχουν υπογράψει, ψηφίσει και παραχωρήσει οι κυβερνώντες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κι όμως τα διαψεύδουν. Τα διαψεύδουν και περιοδεύουν την χώρα χαριεντιζόμενοι.
Όταν θα ξεσπάσει η θύελλα και να εφαρμόζονται όλα όσα εψήφισαν ήθελα και να ‘ξερα πού θα πάνε να κρυφτούν…

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ
Ενώ βαδίζομε ακάθεκτοι προς τη δεύτερη χρεοκοπία οι τράπεζες, οι ελληνικές μόνο κατ’ όνομα, συνεχίζουν να ξεπουλούν στα (κοράκια) ξένα funds τα δάνεια των Ελλήνων αντί πινακίου φακής και περηφανεύονται κι από πάνω ότι μειώνουν τα «μη εξυπηρετούμενα ανοίγματα». Έλεος…

ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΦΙΛΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
Έτσι λέει η παροιμία και έτσι είναι.
Σήμερα ειδικά ανάγκη ξεανάγκη, φιλία δεν υπάρχει γιατί η ανάγκη είναι γενική και ο κάθε ένας κοιτάει την πάρτη του. Ψέματα;

"Sponsored links"

ΣΤΗΡΙΖΟΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ – ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ
Όλες τις δικές μας επιχειρηματικές προσπάθειες τις στηρίζομε.
Έχομε πολλαπλά οφέλη για μας και τα παιδιά μας, για τον τόπο μας.
Αγαπάς τον τόπο σου; Απόδειξέ του.

Υπονομευτής

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις