Υπο-νοούμενα

Κανένα σχόλιο

ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Λιγότερα παιδιά – μεγαλύτερη μετανάστευση των Ελλήνων και μάλιστα κυρίως επιστημόνων. Και σ’ αυτούς τους δύο σημαντικούς παράγοντες δημιουργίας του σοβαρότερου δημογραφικού που αντιμετώπισε ποτέ η χώρα, προστίθεται και το τεράστιο προσφυγικό κύμα.

Η Ελλάδα έχει πρωτιά και στις τρεις αυτές παραμέτρους καταστροφής και είναι η μόνη χώρα, αν δεν απατώμαι, που δέχεται μετανάστες από παντού. Πού θα πάει αυτή η κατάσταση με την Ευρώπη που μπλέξαμε και με αυτούς που μας κυβερνούνε;

"Sponsored links"

ΑΛΛΟΥ ΓΙ’ ΑΛΛΟΥ…

Στην Ευρώπη των αξιών, των κεκτημένων και του πολιτισμού ενταχθήκαμε με την είσοδό μας στην ΕΟΚ και μας προέκυψαν άλλα…

Μια Γερμανική Ευρώπη στην οποία δυστυχώς ανήκομεν…

Θα μείνομε απαθείς αποδεχόμενοι αυτή την παραχάραξη ή θα αγωνιστούμε για μια άλλη πορεία των λαών της Ευρώπης και μια Ευρωπαϊκή Γερμανία;

Αυτοί που ήθελαν την Ελλάδα κατεχόμενη έχασαν με την απελευθέρωση και κερδίζουν τώρα με τη Δημοκρατία εφαρμόζοντας το σχέδιο των Ναζί για τη Μεγάλη Γερμανία.

Θα μείνομε απαθείς;

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ

Συμφωνεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών η Τουρκία. Αυτό έκαναν γνωστό οι φίλοι μας οι Τούρκοι, μετά το δημοψήφισμα μέσω δήλωσης του υπουργού Εξωτερικών τους.

«Ούτε το ΝΑΤΟ, ούτε η ΕΕ δεν πρέπει να κάνουν βήμα πίσω στο ζήτημα της συνεργασίας με τη Μακεδονία» δήλωσε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

"Sponsored links"

Τώρα πώς στηρίζει η Τουρκία μια συμφωνία που κατά την κυβέρνηση «εξυπηρετεί τα ελληνικά συμφέροντα»…

Ας σκεφτούμε λίγο και θα καταλάβομε

ΟΛΑ ΤΑ ‘ΧΕ Η ΜΑΡΙΟΡΗ…

Όλα τα είχαμε ο καυγάς στους κόλπους της Εκκλησίας μάς έλειπε.

Τι έχουν να μοιράσουν άραγε Βαρθολομαίος και Ιερώνυμος;

Δεν βλέπουν ότι δεν στέκει τίποτα όρθιο;

Θέλουν να επεκτείνουν το γενικό «μπάχαλο» και στην Εκκλησία;

Υπονομευτής

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις