Υπο-νοούμενα

Κανένα σχόλιο

ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ
Σύσκεψη υπό τον Πολυζωγόπουλο (πρώην πρόεδρο της ΓΣΕΕ) προχθές στο ΚΙΝΑΛ με σκοπό την παρακίνηση σε συνεργασία μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων που πρόσκεινται στον χώρο.
Να τους θυμηθούμε: Νάνσυ Αγγελάκη, Τάσος Βάμβουκας, Ευτύχης Δαμιανάκης, Μανώλης Κεμεσίδης και Παναγιώτης Σημαντηράκης.
Ούτε ένας, ούτε δύο, πέντε είναι, ζωή να ‘χουνε (αν δεν ξεχνώ κανέναν)
Προχθές παρουσίασε το νέο όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού του ο υποψήφιος Δήμαρχος Άρης Παπαδογιάννης. Στην κατάμεστη αίθουσα του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου ο κ. Παπαδογιάννης παρουσιάστηκε ως ανεξάρτητος, ενώ έχει το επίσημο χρίσμα του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη. Και το όνομα λοιπό του συνδυασμού του «Η απάντηση.. Τα Χανιά μας». Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

ΠΟΣΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΗ ΝΔ;
Δύο κυρίως. Ένας επίσημος κι ένας ανεπίσημος που είναι και ο πιο πιθανός να εκλεγεί. Πρώην νομάρχης, ο Γρηγόρης Αρχοντάκης, έχει μεγάλη εμπειρία και έχει, λέγεται, και διαύλους υπογείως. Λέτε να πούμε «άλλος έχασκε κι άλλος εμετάλαβε»;

Υπονομευτής

"Sponsored links"

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις