Υπο-νοούμενα: Περι ΔΕΔΙΣΑ και κατασχέσεις εξπρές

Κανένα σχόλιο

ΤΗ ΔΕΔΙΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ

Άρχοντες του ευλογημένου αυτού τόπου προστατέψτε πάση θυσία τα δημιουργήματά μας. Στον τόπο μας, με πρωτοποριακές κινήσεις, δημιουργούμε έργα θαυμαστά. Ένα από αυτά είναι και η ΔΕΔΙΣΑ. Κάτω λοιπόν τα χέρια τους από τη ΔΕΔΙΣΑ μας και ας κάνουν και αυτοί παρόμοια έργα να τα χαίρονται. Μπορούν.

ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ

"Sponsored links"

Με εντολή των απ’ όξω, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, προωθούνται κατεπείγουσες διαδικασίες αρπαγής των περιουσιών των Ελλήνων. Όσες έχουν πάρει τον δρόμο τους… θα κατάσχονται στο πι και φι. Αυτά τα τρομακτικά για το μέλλον μας ανάμεσα στα τόσα άλλα μπορούν να συμβούν.

Το πιο τρομακτικό είναι ότι κανείς δεν μιλά για τα θέματα αυτά, ούτε κυβέρνηση, ούτε αντιπολίτευση. Μας μπέρδεψαν, νομίζω όχι τυχαία, με χίλια δυό ώστε να μην προλαβαίνουμε να αντιδράσουμε και ούτε καν να τα μαθαίνουμε. Οι μόνοι που αντέδρασαν μέχρι στιγμής είναι οι υπάλληλοι της Δικαιοσύνης. Μη χειρότερα.

Υπονομευτής

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις